Πρόγραμμα Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2015

for Enlglish press here

Σας ενημερώνουμε πως από το Νοέμβριο 2015 ως το Μάιο 2016, το TWIXTlab προγραμματίζει τα εξής:

Τρίμηνα εργαστήρια (σε εβδομαδιαία βάση)

Εβδομαδιαίες συναντήσεις

Events και workshops μικρής διάρκειας


206x247xDunce_Cap.jpeg.pagespeed.ic.etKbHpJ7AA


Παρακάτω αναρτάται συγκεντρωτικά το πρόγραμμα του TWIXTlab Νοεμβρίου -Δεκεμβρίου 2015. Μπορείτε να ενημερώνεστε εβδομαδιαία και μέσω Facebook, e-mail (αποστολή e-mail στο twixtlab@gmail.com με την ένδειξη εγγραφή στο newsletter) και από την κεντρική σελίδα του blog μας.


  1. Οι τρίμηνες δραστηριότητές μας σε εβδομαδιαία βάση:

Δευτέρα 19:00 – 22:00 (ARTnet)

Τοπογραφίες της Μνήμης: Αναπαραστάσεις, Αφηγήσεις, Ερμηνείες, με την Πηνελόπη Πετσίνη (βιογραφικό σημείωμα εδώ). Πρόγραμμα και πληροφορίες εδώ: https://twixtlab.wordpress.com/artnet/. Οι συναντήσεις ξεκινούν κανονικά από τις 2 Νοεμβρίου. Πληροφόρηση για το περιεχόμενο, το αντίτιμο και εγγραφές γίνονται στις 19 Οκτωβρίου στο TWIXTlab (19:00 – 22:00)*.

Τρίτη 18:00 – 21:00 (ENTERart)

Εργαστήρια ENTERart.1 και ENTERart.2 (εναλλάξ): Προτάσεις κριτικής «οικειοποίησης» της σύγχρονης τέχνης. Συντονισμός: Ελπίδα Ρίκου (βιογραφικό σημείωμα εδώ). Πρόγραμμα και πληροφορίες εδώ: https://twixtlab.wordpress.com/enterart/. Οι συναντήσεις ξεκινούν κανονικά από τις 3 Νοεμβρίου. Πληροφόρηση για το περιεχόμενο, το αντίτιμο και εγγραφές γίνονται στις 20 Οκτωβρίου  στο TWIXTlab (18:00 – 21:00)*.

Τετάρτη 19:00 – 22:00 (ARTnet)

A Walker’s Guide to SoundArt με τους Σοφία Γρηγοριάδου, Ντάνα Παπαχρήστου και Γιώργο Σαμαντά (βιογραφικά σημειώματα εδώ κι εδώ). Πρόγραμμα και πληροφορίες εδώ: https://twixtlab.wordpress.com/artnet/. Οι συναντήσεις ξεκινούν κανονικά από τις 4 Νοεμβρίου. Πληροφόρηση για το περιεχόμενο, το αντίτιμο και εγγραφές γίνονται την 21η Οκτωβρίου στο TWIXTlab (19:00 – 22:00)*.

Πέμπτη 19:00 – 22:00 (ARTnet)

«Όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή» με τη Δέσποινα Σαραφείδου (βιογραφικό σημείωμα εδώ). Πρόγραμμα και πληροφορίες εδώ: https://twixtlab.wordpress.com/artnet/. Οι συναντήσεις ξεκινούν κανονικά από τις 19 Νοεμβρίου. Πληροφόρηση για το περιεχόμενο, το αντίτιμο και εγγραφές γίνονται στις 22 Οκτωβρίου στο TWIXTlab (20:30 – 22:00)*.

*Εγγραφές στα εργαστήρια του TWIXTlab γίνονται όλο το διάστημα από τις 16 Οκτωβρίου μέχρι τις 5 Νοεμβρίου. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά (211.4050465, 10:00-14:00 καθημερινά), μέσω Facebook ή e-mail (twixtlab@gmail.com) ή περάστε από το χώρο τις ημέρες και ώρες που δόθηκαν παραπάνω.


2. Αυτοτελείς εβδομαδιαίες συναντήσεις:

Παρασκευή 20:00 – 22:00: Η «ζωντανή» βιβλιοθήκη του  SEMINart περιλαμβάνει ομιλίες, αναγνώσεις, προβολές, συζητήσεις κ.ά. Ακολουθεί το πρόγραμμα μέχρι τις διακοπές των Χριστουγέννων:

Παρασκευή 06/11/15 (εναρκτήρια συνάντηση)

Προβολή και συζήτηση:Grizzly Man” (Herzog, 2005). Μα είναι αυτό ανθρωπολογία; . Eισαγωγή/συντονισμός: Ε.Ρίκου (βιογραφικό σημείωμα εδώ)

Αφιέρωμα στον ήχο (13/11 – 18/12/15)

Παρασκευή 13/11/15

Pots and Nodes (αφιέρωμα στον ήχο). Ντάνα Παπαχρήστου, Γιώργος Σαμαντάς (βιογραφικά σημειώματα εδώ)

Παρασκευή 20/11/15

Zώντας με φωνές στη φιλοσοφία, στην τέχνη, στην καθημερινότητα. Δύο κείμενα σε διάλογο (αφιέρωμα στον ήχο). Λ. Καρατζαφέρης, Μ. Λυκοβουνιώτη, Α. Μιράσγεζη (βιογραφικά σημειώματα εδώ)– συντονισμός: Ε.Ρίκου (βιογραφικό σημείωμα εδώ).

Παρασκευή 27/11/2015

Ο θόρυβος ως χώρος (αφιέρωμα στον ήχο). Θάλεια Ραυτοπούλου (βιογραφικό σημείωμα εδώ)

Παρασκευή 04/12/15

Η μουσική των ήχων (αφιέρωμα στον ήχο). Ταξιάρχης Διαμαντόπουλος (βιογραφικό σημείωμα εδώ)

Παρασκευή 11/12/15

Αυτοσχεδιασμός, εκπαίδευση και στιγμές πολιτικής: ασκήσεις κριτικής μουσικής πράξης (αφιέρωμα στον ήχο). Παναγιώτης Α. Κανελλόπουλος (+Ειρήνη Αυγουστάκη, Δανάη Στεφάνου, Γιάννης Κοτσώνης, Άννα Παπουτσή) (βιογραφικά σημειώματα εδώ)

Παρασκευή 18/12/15

Αόρατοι ήχοι: Λογοτεχνικές ακροάσεις (Πόε – Κάφκα – Καλβίνο) (αφιέρωμα στον ήχο). Παναγιώτης Πανόπουλος (βιογραφικό σημείωμα εδώ)

Σχετικά με το περιεχόμενο κάθε συνάντησης μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ: https://twixtlab.wordpress.com/seminart/


3. Events και Workshops μικρής διάρκειας:

Σχετικά με το περιεχόμενο κάθε event/workshop μικρής διάρκειας μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ: https://twixtlab.wordpress.com/events/ και εδώ: https://twixtlab.wordpress.com/artec/. Ακολουθεί το πρόγραμμα μέχρι τις διακοπές των Χριστουγέννων:

Σάββατο και Κυριακή 14, 15, 20 & 21/11/15

Daysign (workshop). Πάνος Σκλαβενίτης (βιογραφικό σημείωμα εδώ). Στη σελίδα των events μπορείτε να πληροφορηθείτε για το περιεχόμενο και το ακριβές πρόγραμμα του workshop.

Σάββατο και Κυριακή 28 & 29/11/15

Εργαστήριο Ήχου. Νίκος Αρβανίτης (βιογραφικό σημείωμα εδώ). Στη σελίδα των events μπορείτε να πληροφορηθείτε για το περιεχόμενο και το ακριβές πρόγραμμα του workshop.

Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 11, 12 & 13/12/15

Ζωγραφική (workshop στο πλαίσιο του ARTec). Συντονισμός: Ε. Ρίκου, Σ. Γρηγοριάδου. Συμμετοχή του Π. Σκλαβενίτη (βιογραφικά σημειώματα εδώ κι εδώ). Στη σελίδα του ARTec μπορείτε να πληροφορηθείτε για το περιεχόμενο και το ακριβές πρόγραμμα του workshop.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s